Branchenieuws

Winnaars Gault&Millau Awards maandag bekend

Op maandag 6 november zal tijdens de Gault&Millau Awards op de vakbeurs Gastronomie/Fine Food Professional 2017 in de Jaarbeurs Utrecht onder andere bekend gemaakt worden wie de titel Chef van het Jaar, Sommelier van het Jaar krijgen.

Dit geldt natuurlijk ook voor de genomineerden van de titels Talentvol Chef, Talentvol Sommelier, Talentvol gastheer/gastvrouw en Beste Fromager van het Jaar (zie hieronder). Zij hebben zich eind september in Amsterdam tijdens de Showcase Gault&Millau gepresenteerd en per categorie zal er maandagavond een winnaar/winnares worden aangewezen. 

Presentatie
Tijdens de officiële ontvangst in het Gault&Millau Theater op maandagmiddag zullen de genomineerden voor de Awards zich nogmaals voorstellen. Zo zullen de genomineerden voor de titel Beste Fromager van het Jaar allen hun kaastafel aan het publiek presenteren.

De genomineerden:
Talentvol Chef:
Jermain De Rozario, Rozario-Helmond
Gilbert von Berg, Chateau Neercanne– Maastricht
Dennis Huwae, Daalder-Amsterdam
Jef van den Hout, The French Connection-Amsterdam
Kees Meinderts, Heeren van Harinxma-Beetsterzwaag

Talentvol Sommelier
Janine Kinderman, &samhoud places-Amsterdam
Sabas Joosten, De Librije-Zwolle
Thijs Stut, Bord’eau-Amsterdam
Ivar Roerink, Schultenhues Peter Gast Gastrobar-Zutphen
Ruben Kwakman, Zarzo-Eindhoven

Talentvol gastheer/gastvrouw
Bram van Grinsven, Somm- Uden
Coen Middeldorp, Diamanz-Roermond
Lisja Hu, Beulings-Amsterdam
Wouter Denessen, Vuurtoreneiland-Amsterdam
Melanie Hoogland, De Bokkedoorns-Overveen

Beste Fromager van het Jaar
Rein Denneman, Merlet –Schoorl
Joost Driehuis, De Burgemeester –Linschoten
Jasper de Jong, Podium onder de Dom –Utrecht
Jasmijn van Ramshorst, Het Roode Koper – Leuvenum
Chelone Saalmink, Schultenhues Peter Gast Gastrobar – Zutphen
Stephan Kesting, Jones – Kudelstaart

Gerelateerd nieuws

Kanshebbers Gault&Millau '18 NL
dinsdag 5 september 2017
dinsdag 8 november 2016