Innovatie
Foto Rinze Vegelien

Wolf Atelier komt met Tartar-ia

Na de restyling van Wolf Atelier in Amsterdam, lanceert chef-kok Michael Wolf nu ook de Tartar-ia. Naast de normale lunchkaart kunnen gasten kiezen uit vlees, vis, of vegetarische tartaren in verschillende formaten.

Met de introductie van deze Tartar-ia denkt Wolf in te spelen op de toenemende vraag naar dit populaire gerecht. Wolf: "In Lissabon kwam ik bij toeval bij een klein restaurantje dat geheel gewijd is aan diverse tartaar-bereidingen. Als echte liefhebber wist ik gelijk dat ik dit ook in Amsterdam wilde introduceren.”

Aubergine
De Tartar-ia serveert naast een klassieke en Aziatische steak tartaar, ook tartaren van zalm, tonijn, gegrilde groenten en van aubergine. De gerechten zijn vanaf 10 euro in 100, 150 en 200 gram te bestellen.

Amsterdam Centraal Station
Wolf Atelier werd de afgelopen maanden flink verbouwd en heropende eind juni de deuren. Bekijk hier de foto's van het vernieuwde restaurant. Het restaurant is gevestigd op een monumentale draaibrug naast Amsterdam Centraal station. In de Tartar-ia worden van 12:00 tot 17:00 uur gerechten geserveerd. 

Gerelateerd nieuws