Restaurant De Hoefslag* in Bosch en Duin heeft de afgelopen 2 weken een restyling ondergaan en introduceert een nieuw concept. Maandag 2 november openen de deuren van de vernieuwde Hoefslag.
Naast het interieur, wordt ook het concept vernieuwd. De nieuwe Hoefslag is een combinatie van fine dining, bistro, bar en conference: 4 verschillende concepten onder 1 dak.
Michelinsterrestaurant anno nu
“Wij zijn trots op onze historie, onze trouwe vaste gasten en uiteraard onze Michelinster. Wij kijken echter vooruit en willen van de Hoefslag een Michelinsterrestaurant anno nu maken. Een toegankelijk restaurant waar een ieder zich thuis voelt; zakelijke gast, fijnproever en culinaire ontdekker. Daarom wordt er op dit moment heel hard gewerkt aan een nieuw interieur”, aldus executive chef Karl van Baggem.
Lekker500
De Hoefslag* kreeg deze week een 26e plaats in de Lekker500. De keuken wordt nog steeds geleid door Karl van Baggem en chef-kok Raoul Meuwese.

