Personeel

Casper Reinders in jury Tabasco’s Hottest Chef

De Amsterdamse horecaondernemer Casper Reinders neemt plaats in de vakjury van Tabasco’s Hottest Chef Competitie. Tijdens de jurering zal Reinders vooral letten op de commerciële haalbaarheid van het gerecht en of de gerechten geschikt zouden zijn voor op de menukaart van zijn eigen ondernemingen.

De Hottest Chef Competitie van Tabasco wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd en is een pittige vakwedstrijd voor aanstormend culinair talent. Tabasco en juryvoorzitter Ron Blaauw dagen jonge koks tussen de 16 en 30 jaar uit om een nieuw barfoodgerecht met pit te creëren. Uit alle inzendingen worden 10 finalisten gekozen die worden uitgenodigd voor de finale van Tabasco’s Hottest Chef Competitie 2013. Tijdens de finale op vrijdag 22 november bereiden de chefs hun inzending, die vervolgens beoordeeld wordt door de vakjury. De chef met het meest originele, beste én lekkerste gerecht wint en krijgt een reis naar Avery Island in de Amerikaanse staat Louisiana, waar de oorsprong van de pittige saus ligt.