Innovatie

Vernieuwd resto Cé in Golden Tulip Den Bosch

Golden Tulip Hotel Central, gelegen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch, heeft de afgelopen maand de brasserie, bar én keuken van Cé flink onder handen genomen.

In samenwerking met interieurarchitect Feran Thomassen is een nieuw ontwerp gemaakt. Uitgangspunt was vasthouden aan wat goed is, maar wel aanpassen aan de hoogste eisen van de huidige tijd. Service, persoonlijke aandacht en gezelligheid blijven voorop staan. Zo ontstond Cé. Volgens Karin Rademaker, directrice Golden Tulip Hotel Central een eigentijdse brasserie als Bossche huiskamer, hét ontmoetingspunt van ’s-Hertogenbosch. "Ingetogen chique waar iedereen zich meteen thuis voelt.’’ 

Centraal middelpunt
De rijke geschiedenis van Golden Tulip Hotel Central gaat terug tot 1409. Dirck de Roover liet op een mooie centrale plek zijn kapitale huis bouwen. De zoete inval voor zo’n beetje heel ’s-Hertogenbosch. Samen het leven vieren, goed eten en drinken. Een bourgondische traditie die vandaag de dag nog steeds terug te vinden is in het hotel met Brasserie Cé als centrale middelpunt.

Ontmoetingspunt
Cé ademt sfeer, gezelligheid en een touch van grandeur. Cé is daarmee 7 dagen per week hét ontmoetingspunt voor ’s-Hertogenbosch. Van een bakje koffie met een echte Bossche bol tot zakelijke besprekingen, uitgebreide lunch, diner en verrassende cocktails. Gasten kunnen bij Cé de vertrouwde bitterbal maar ook de vernieuwende borrelplank Cé Speciaal bestellen. Het diner wordt bereid met verse, bijzondere en zo veel mogelijk lokale ingrediënten. 

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Hèt verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand. Beleef ‘s-Hertogenbosch in al zijn mooie
facetten in en om Golden Tulip Hotel Central!