Innovatie

Stemmen: F&B Professional 2018

De genomineerden voor de jaarlijkse verkiezing F&B Professional of the Year zijn bekend en daar kan vanaf nu via deze link op gestemd worden. De top 3 wordt tijdens de Horecava op 10 januari bekendgemaakt en de winnaar tijdens een gala op 3 februari. De wedstrijd is een initiatief van netwerkplatform AF&BM.

Op 10 januari om 11:00 uur worden de stemmen geteld en wordt in het Innovation & TrendLAB Theater op de Horecava bekend gemaakt welke drie genomineerden de meeste stemmen hebben gekregen. Deze drie professionals gaan door naar de finale, waarin zij zich mogen presenteren aan de vakjury. De vakjury beslist wie de felbegeerde titel 'F&B Professional of the Year 2018' verdient en deze prestigieuze award uitgereikt krijgt tijdens het AF&BM jaargala op 3 februari. 

Veelbelovend vakgebied
René Giel, voorzitter van de AF&BM: "Dat het F&B-vak zich de afgelopen jaren verder heeft ontwikkeld en zich in de kijker heeft gespeeld, staat buiten kijf. De aanmeldingen en motivaties van verschillende vakgenoten stroomden binnen.  Zo is er in één motivatie zelfs te lezen dat enkele genomineerden tot de 'nieuwe garde van F&B Professionals' zouden behoren en zij het vakgebied naar een nieuw niveau tillen. Veelbelovende woorden, voor een veelbelovend vakgebied."

De vakjury bestaat dit jaar uit:
Maarten Wessels – Wessels Trainingen
Maurice van Rossum – F&B Professional of the Year 2017
Soenil Bahadoer – Restaurant de Lindehof **
Iris Kranenburg – Entree Magazine
Demian van der Reijden – Misset Horeca
Paul Sprakel – Hospitality Management