Aan het Vredenburg in Utrecht openen ondernemers Allon Kijl, Melle Schellekens en Marco van Velthooven een vestiging van SNCKBR. Het menu wordt volledig veganistisch. Dit is de eerste franchisevestiging van SNCKBR die wordt gedragen door Floris Beukers en Naphassa Parinussa.
Het restaurant komt op de plek waar nu nog het Chinese restaurant Paradijs gevestigd is. De ondermers hebben nog 2 andere vestigingen van SNCKBR. Eén in Eindhoven en één Amsterdam. Bij deze vestigingen staat vlees, vis en veganistisch op de kaart. In de Utrechtse vestiging zal het menu volledig veganistisch zijn.
Grootste plantbased resto
Allon Kijl tegen DUIC: "Het wordt het grootste plantbased restaurant van Europa. Denk aan een pizza met een bloemkoolbodem, couscous of een variatie op de kapsalon, maar ook hamburgers gemaakt van linzen of champignons.”
Casual dining-restaurant
SNCKBR ontstond volgens de ondernemers vanuit de filosofie dat de traditionele snackbars in het huidige straatbeeld vervangen moesten worden met wat nieuws, wat beters. "Door de locatie, de evolutie van ons menu, maar vooral de wens van onze gasten, groeiden we uit tot een casual dining-restaurant dat gezond en lekker eten combineert. Je kunt er nog altijd een snelle hap halen, maar je kunt ook uitgebreid tafelen."
Opening
Het restaurant krijgt 110 zitplaatsen en opent naar verwachting in maart 2018.

