Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau-gids, zijn ook de Gault&Millau Awards 2018 uitgereikt. Lees hier wie de winnaars zijn.
* Chef van het Jaar: Jarno Eggen - De Groene Lantaarn, Zuidwolde
* Talentvol Chef van het Jaar: Dennis Huwaë - Daalder, Amsterdam
* Sommelier van het Jaar: Remon van de Kerkhof - De Treeswijkhoeve, Waalre
* Talentvol Sommelier van het Jaar: Ruben Kwakman - Zarzo, Eindhoven
* Gastvrouw van het Jaar: Claudia Brevet - Manoir Restaurant Inter Scaldes, Kruiningen
* Talentvol Gastheer van het Jaar: Bram van Grinsven - Somm, Uden
* Wijn | Spijs Specialist van het Jaar: Arnold Zwartkruis - Aan de Zweth, Schipluiden
* Talentvol Wijn | Spijs Specialist van het Jaar: Sabas Joosten - De Librije, Zwolle
* Beste Fromager van het Jaar: Jasper de Jong - Podium onder de Dom, Utrecht
* Duurzaam Restaurant van het Jaar: Vuurtoreneiland, Amsterdam
* Prijs | Plezier 2018: Le Hollandais, Amsterdam
* Terras van het Jaar: La Belle Source, Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem
* Wijnkaart van het Jaar: Restaurant en Theater Bouwkunde, Deventer
* Hotel van het Jaar: Het Arresthuis, Roermond
