Innovatie

Gault&Millau Awards: de winnaars

Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau-gids, zijn ook de Gault&Millau Awards 2018 uitgereikt. Lees hier wie de winnaars zijn.

* Chef van het Jaar: Jarno Eggen - De Groene Lantaarn, Zuidwolde

* Talentvol Chef van het Jaar: Dennis Huwaë - Daalder, Amsterdam

* Sommelier van het Jaar: Remon van de Kerkhof - De Treeswijkhoeve, Waalre

* Talentvol Sommelier van het Jaar: Ruben Kwakman - Zarzo, Eindhoven

* Gastvrouw van het Jaar: Claudia Brevet - Manoir Restaurant Inter Scaldes, Kruiningen

* Talentvol Gastheer van het Jaar: Bram van Grinsven - Somm, Uden

* Wijn | Spijs Specialist van het Jaar: Arnold Zwartkruis - Aan de Zweth, Schipluiden

* Talentvol Wijn | Spijs Specialist van het Jaar: Sabas Joosten - De Librije, Zwolle

* Beste Fromager van het Jaar: Jasper de Jong - Podium onder de Dom, Utrecht

* Duurzaam Restaurant van het Jaar: Vuurtoreneiland, Amsterdam

* Prijs | Plezier 2018: Le Hollandais, Amsterdam

* Terras van het Jaar: La Belle Source, Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem

* Wijnkaart van het Jaar: Restaurant en Theater Bouwkunde, Deventer

* Hotel van het Jaar: Het Arresthuis, Roermond