Vandaag openen de deuren van Holland Casino Amsterdam West, onderdeel van het nog te openen hotel annex entertainmentcomplex VEN. In het casino is ook een nieuw restaurant te vinden: Global Dining. Sebastiaan Veenhuizen, voormalig sous-chef bij DoubleTree by Hilton in Amsterdam, staat in de keuken. Bekijk de foto's van Michel Schnater en Corné van der Stelt onder dit bericht.
In restaurant Global Dining staat de wereldkeuken centraal: van Zuid-Frankrijk tot Noord-China en van Italië tot Japan. Sebastiaan Veenhuizen, voorheen werkzaam als souschef bij het Hilton DoubleTree Hotel en winnaar van Het Glazen Kalf 2017, heeft de leiding over de keuken.
VEN Amsterdam
Het restaurant is te vinden in het voormalige KPN hoofdkantoor, direct aan de A10. Het pand krijgt op dit moment een volledig nieuwe bestemming als VEN Amsterdam. In het ruim 40.000 vierkante meter tellende VEN zijn nu een casino en bijbehorend restaurant te vinden. Later zullen er ook een groot hotel, rooftop restaurant, een spa, fitnesscentrum en diverse werkplekken komen.







