Foodtrendwatcher Marjan Ippel, foodjournalist Puck Kerkhoven en ‘wastewatcher’ Thomas Luttikhold, leveren met andere experts een bijdrage een het congres ‘Foodwaste, zo pak je dat aan’, op 4 oktober in Spant in Bussum. Het congres wordt georganiseerd door de vakbladen VerpakkingsManagement, Verpakken en Entree Magazine.
Op het Food Waste Congres 2017, waarbij het tegengaan van voedselverspilling centraal staat, komen alle aspecten aan bod: van verspilling thuis tot goed verpakken van voedingsmiddelen. In paneldiscussies zijn initiatieven als InStock, Kromkommer en NoFoodWasted vertegenwoordigd. Albert Heijn, FrieslandCampina en Arla geven de visie van food en retail op de oplossing van het verspillingsprobleem.
Programma
De middag begint om 12:00 uur met ontvangst en lunch. Om 13:00 uur start het plenaire programma met presentaties van (inter)nationale sprekers. Eén en ander gebeurt onder begeleiding van dagvoorzitter Hester Klein Lankhorst, directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV). Klein Lankhorst interviewt aan het einde van de middag D66-kamerlid Tjeerd de Groot. Aansluitend is er van 17:00 tot 18.00 uur een netwerkborrel.
Meer informatie
Ga voor het complete programma en inschrijven naar deze website.

