Bas van Kranen naar restaurant Bord'Eau**
Innovatie

Bas van Kranen naar restaurant Bord'Eau**

Bas van Kranen, die eerder dit jaar stopte bij restaurant De Leuf* in Ubachsberg​, wordt de nieuwe chef van Bord'Eau** in Amsterdam. Hij is daarmee de opvolger van Richard van Oostenbrugge.

Hij vertelt: "Met goede ondersteuning en alle hulp vanuit Hotel de l'Europe ga ik mijn signatuur uitdragen bij deze geweldige locatie. Ik zal vanaf januari starten als executive chef van Bord'Eau en dan ook een frisse wind geven aan het restaurant. Samen met de executive souschef aan mijn zijde, een onmisbare vaste kracht, uit het team van Bord'Eau, gaan we prachtige dingen doen. Natuurlijk samen met het hele team!"

Eindhoven
Hij vervolgt: "Eigenlijk was ik bijna rond met een eigen onderneming in Eindhoven.  Toen ik het aanbod van Bord'Eau kreeg wist ik even niet wat ik erop moest zeggen. Na een paar gesprekken heb ik knopen doorgehakt en besloten dat dit een unieke kans is met heel veel nieuwe uitdaging en spanning."