Tweesterrenchef Ron Blaauw gaat aan de slag in de Amsterdam Arena en bij restaurant Bridges in Amsterdam.
Bridges wordt voor die gelegenheid omgetoverd tot Bridges inspired by Ron Blaauw. "Formeel word ik executive chef de cuisine van The Grand", zegt de tweesterrenchef tegen BijzondereRestaurants. "Dat betekent niet alleen dat Bridges onder mijn leiding gaat draaien, maar ook andere zaken als banqueting en bijvoorbeeld het terras, de bar en raw bar."
Volgens BijzondereRestaurants blijft Blaauw vooral tijd besteden aan zijn eigen, gelijknamige zaak in Amsterdam en neemt een andere kok de dagelijkse leiding op zich bij Bridges.
Amsterdam Arena
Ook gaat Blaauw dus aan de slag bij de Amsterdam Arena. Dit doet hij in opdracht van cateraar Label Hospitality. De stap is onderdeel van de modernisering en vergroting van het hoofdgebouw.
De samenwerking met Label Hospitality is nieuw. De cateraar gaat de lunches en diners verzorgen voor de restaurants op de vijfde etage van het hoofdgebouw, de skyboxen en skylounges. In één van de restaurants gaat Blaauw met zijn brigade rondom wedstrijden en evenementen zorgen voor eten op sterrenniveau.
Het restaurant genaamd Blaauw on fifth biedt plaats aan maximaal 80 personen. Label Hospitality introduceert daarnaast het concept Bobby's Bar & Grill, waar 200 bezoekers kunnen aanschuiven.
Maison
Maison van den Boer blijft op 2 etages van het hoofdgebouw de catering verzorgen. Hieronder de ruimtes van de Ajax Business Associates en in het restaurant aan de oostzijde van het stadion. Daarnaast verzorgt de cateraar in een nieuwe ruimte op de vierde etage een zogeheten pre-match-buffet voor 400 personen.
Verguld
"Door de modernisering van het hoofdgebouw scheppen we meer en betere mogelijkheden voor onze bezoekers", zegt Hendrik Jan de Mari, commercieel directeur van de Amsterdam ArenA. "We zijn verguld dat we met Maison van den Boer, Label Hospitality en Ron Blaauw en de fantastische wijnen Norton, Boschendal, Nicolas Feuillatte en Antinori onze bezoekers een kwalitatief verbeterd aanbod geven."
"Dat past in ons beleid iedereen een onvergetelijk ervaring te geven."
Combineren
Blaauw: "Ik kijk er, als Ajax-liefhebber, naar uit om in de ArenA te mogen koken met de collega’s van Label Hospitality. Geweldig om mijn 2 passies, het voetbalspel en koken, te kunnen combineren."
---
Facebook-pagina Horeca Entree.
Twitter-account Horeca Entree.
Twitter-account Fastservice Entree.
Nieuwsbrief/online editie Horeca Entree en Fastservice Entree.
Horeca Entree-groep LinkedIn.

