Branchenieuws

Kopstootbar Amsterdam komt nu ook met menu

Van een pop-up Kopstootbar op de Zeedijk in Amsterdam naar een vaste locatie aan het Leidseplein. Na het één-jarige bestaan kunnen gasten vanaf nu ook eten in de Kopstootbar.

Vanaf heden kan er officieel worden gegeten in de Kopstootbar en dat doen de mannen van Jajem volledig op hun eigen manier. Net als dat jenever een typisch Nederlands drankje is, moet ook de keuken volgens de eigenaren Hollandse glorie uitstralen. Zo staan er een 'Noordzeeviche' met groenten van De Leeuw en een stamppotje met oma's bal op het menu.

Lokaal
Het menu is eenvoudig, maar met een culinaire twist. Hiermee willen de drie eigenaren zich onderscheiden van andere barren in Amsterdam. Het uiteindelijke streven is om alleen nog maar met lokale leveranciers te gaan werken, zodat niet alleen Jajem typisch Amsterdams is, maar ook het menu dat wordt geserveerd.Het jonge jenevermerk zelf ook te vinden op het menu in de vorm van een 'Jajem-jus' en een 'Jajem-sgroppino' als dessert.

Claim
"We zetten een gezellige en ongedwongen sfeer neer om zowel met een grote groep vrienden als met een date een lekker hapje te komen eten. Hiermee claim je gelijk je plekje, voordat het feest echt bij ons losbarst!" - aldus de eigenaren van de Kopstootbar.