JRE verwelkomt vier nieuwe leden
Branchenieuws

JRE verwelkomt vier nieuwe leden

Op 28 mei traden Orangerie De Pol (Doetinchem), Hanninkshof (Usselo), Carelshaven (Delden) en Fizzy (Epe) toe tot restaurantvereniging JRE (Jeunes Restaurateurs Europe). Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse pers- en partnerlunch in restaurant Marrees in Weert.

Elk jaar worden de nieuwe leden van JRE-Nederland voorgesteld aan de pers en haar partners. Gastheer en organisator van deze ‘gastronomische kennismaking’ was Jan Marrees van restaurant Marrees in Weert. Na een korte introductie van internationale JRE projecten zoals, Dining with the Stars, het internationale JRE-congres in Luik (28 & 29 april) met 380 JRE’s en de introductie van de JRE Jongerenweek stelde voorzitter Rik Jansma uiteindelijk maar liefst 4 nieuwe leden voor. Met deze nieuwe leden telt de vereniging nu 41 leden. Dit zijn de nieuwe leden:

Organgerie De Pol
Mark Captein & Marjolein vd Ham
Hulleweg 2, 7004 GG Doetinchem

Hanninkshof
Jojan Kersbergen
Usselenhofweg 5, 7548 RZ Usselo

Carelshaven
Alco van Berkel
Hengelosestraat 30, 7491 BR Delden

Fizzy
Marijn vd Worp & Yasmina El Azzouzi
Soerelseweg 22, 8162 PD Epe

Culinaire voorstelling
Tijdens deze lunch stelden de nieuwe leden zich niet alleen persoonlijk maar ook culinair voor. Iedere gang werd door een van de chefs gekookt. Verbunt Verlinden serveerde een glas Ayala Brut Majeur tijdens het aperitief terwijl Résidence, Verbunt Verlinden, Kwast en LFE tekenden voor de wijn-spijscombinaties. Het tafel water van S.Pellegrino werd verzorgd door Kepler 15.