Branchenieuws

Culi-event Dinner at the Parc krijgt vervolg

8 internationale sterrenchefs, samen goed voor 20 Michelinsterren, kookten gisteravond tijdens Dinner at the Parc in het vernieuwde Parc Broekhuizen. En goed nieuws voor culi-liefhebbers: het event krijgt een vervolg.

Het culinaire event vond plaats van 10 tot en met 13 maart. 4 dagen lang kookten topchefs op het landgoed: Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai. Gisteravond was de zogeheten afsluitende Kitchen Party. Jacob Jan Boerma tegen Entree: "Dit soort events zijn fantastisch. Als chef heb je weinig tijd om bij collega-chefs te eten. Met dit soort gastkok events kun je juist buiten je comfortzone stappen en nieuwe dingen uitproberen." 
Eerder schreef Entree een artikel over gastkok-events. Lees hier het verhaal.

Meerdere events
Het is de bedoeling dat er meerdere edities van Dinner at the Parc komen dit jaar. Zo staat het event in juni in het teken van Wagyu & Sake. De met drie Michelinsterren bekroonde Japanse chef Hiroyuki Kanda, Japanse grootmeester Ishikawa, en de charismatische Tsuyoshi Murakami zullen ieder hun culinaire kunsten vertonen bij de bereiding van Wagyu rundvlees. Zij worden bijgestaan door een Japanse mixologist, die een inkijkje geeft in de wereld van sake cocktails en Japanse whisky's.

November
Ook in november zullen er opnieuw grote internationale namen afreizen naar het landgoed in Leersum. Alle details en namen worden later dit jaar op de website dinnerattheparc.com bekendgemaakt. 

 

Gerelateerd nieuws

vrijdag 17 februari 2017