Bedrijven

Paul Dingjan naar Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam verwelkomt Paul Dingjan als de nieuwe executive chef in de keukenbrigade. In deze rol is Paul zowel verantwoordelijk voor de dagelijkse (culinaire) gang van zaken als voor restaurant Roots.

Thomas Holland, food & beverage manager van Hilton Rotterdam: “Fantastisch hoe Paul binnenkwam. Je voelt gelijk zijn enthousiasme en een klik tussen het bedieningspersoneel en de keukenbrigade. Ik kijk er erg naar uit om met Paul samen te werken.” Ook Paul laat weten blij te zijn met zijn aanstelling: “Het hotel brengt een natuurlijke sfeer met zich mee, hierdoor krijg ik gelijk energie om aan de slag te gaan. Elke nieuwe functie blijft spannend en uitdagend, maar ik heb enorm veel zin in. Eerste project is de herfstlancering van restaurant Roots. En hierbij gaan we echt weer back to the roots, welke producten groeien nou echt tijdens de herfstmaanden.”

Kurhaus
Paul Dingjan heeft onder andere gewerkt als sous-chef bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen, Den Haag, vervolgens heeft Paul de stap gemaakt naar chef-kok bij Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Voordat hij als Executive Chef begon bij Hilton Rotterdam was hij werkzaam als chef-kok in Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

Seizoensgebonden
Roots presenteert een seizoensgebonden menu dat elke 3 maanden verandert. Daarmee worden het interieur, de kunst en de muziek ook aangepast naar het seizoen. Roots Rotterdam ligt in het  centrum van Rotterdam, met een open keuken, Chef's Table, restaurant, private dining en bar. 

Gerelateerd nieuws